Veeam VC&SP

Veeam® maakt de Always-On Business™ mogelijk dankzij oplossingen die Availability for the Modern Data Center™ bieden, met recovery time and point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data. Veeam weet hoe uitdagend het is om een bedrijf altijd operationeel te houden en heeft daarom oplossingen ontwikkeld die zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht bieden.

Backup en Disaster Recovery oplossingen

Veeam Backup & Replication™ maakt gebruik van technologieën van het moderne datacenter, zoals VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp-opslag, en HP 3PAR StoreServ en StoreVirtual Storage. Hierdoor kunnen organisaties gemakkelijker voldoen aan de RTPO, besparen ze tijd, worden risico’s verkleind en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

De Veeam Availability Suite™ biedt alle voordelen en features van Veeam Backup & Replication in combinatie met geavanceerde monitoring, rapportage en capaciteitsplanning voor de back-upinfrastructuur.

Veeam Management Pack™ voor System Center is de meest complete, intuïtieve en intelligente uitbreiding voor ‘app-to-metal’-beheer van Hyper-V- en vSphere-infrastructuren, en biedt monitoring en rapportage voor Veeam Backup & Replication.

Veeam Cloud Connect maakt het voor Veeam-klanten makkelijk om hun back-upinfrastructuur naar de cloud uit te breiden. Veeam Cloud Connect maakt het ook voor serviceproviders eenvoudiger om gehoste back-upopslag of complete back-updiensten aan te bieden met Veeam.

Iedereen heeft een plek nodig om back-ups offsite op te slaan en moet in geval van nood snel kunnen herstellen. Maar niet iedereen beschikt over een tweede opslagruimte of de resources die nodig zijn om een effectief disaster recovery-plan uit te voeren. Hier ligt een enorme kans voor service providers!

Cloud Connect is alleen beschikbaar onder het VCP programma.

Veeam VCP voor Service Providers

Het VCP-programma (Veeam Cloud Provider) biedt flexibele maandelijkse en permanente licenties om tegemoet te komen aan de behoeften van hosting-, managed service- en cloudserviceproviders.

Hostingactiviteiten zijn zeer concurrerend geworden. Of u nu Iaas, PaaS, SaaS of DRaaS aanbiedt, u moet de kosten verlagen en uw klanten meerwaarde bieden. Veeam VCP helpt u om deze twee doelen te realiseren op een terrein dat voor uw klanten cruciaal is: back-up en disaster recovery (BDR).

Deelname aan het VCP Programma is gratis er er is geen afnameverplichting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Veeam is opgericht in 2006. Het algemene hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Veeam software wordt door 157.000 organisaties wereldwijd gebruikt om meer dan 9.1 miljoen VM’s te beveiligen. Ga voor meer informatie naar http://www.veeam.com.

Sequint is Silver ProPartner van Veeam. Als reseller leveren wij (“klassieke”) licenties aan eindgebruikers. Daarnaast zijn wij Aggregator voor het VCP programma, het licentie programma van Veeam voor Service Providers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnumer of via: veeam@sequint.nl.

Contact

Sequint BV / Crayon Benelux
Rivium Quadrant 81
T 010 458 89 36
2909 LC, Capelle aan den IJssel

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Krijg als eerste de nieuwste updates op het gebied van licenties en softwaregebruik.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.

Certificeringen & partners

  • eset
  • trend
  • microsoft
  • veem
  • citrix
  • citrix2
  • vmware
  • vmware2