Mobile Device Management made easy!

 

 

VMware Workspace One webinar 31 oktober

Volgens IDC staan we aan het begin van een digitale transformatie die de business en de manier waarop het werk zal worden uitgevoerd gaat veranderen. Deze digitale transformatie stelt daarom niet alleen andere eisen aan leiderschap en de manier waarop informatie behandeld wordt, maar ook aan de digitale werkplekomgeving die nodig is om dat werk mee uit te voeren. Deze omgeving (de workspace) zal het werk mogelijk moeten blijven maken op een manier die het beste werkt voor de werknemers. Een uitdaging hierbij is het herkennen van de behoefte van de werknemers: voldoet de workspace daar niet aan, dan zullen ze andere manieren zoeken om toch gedaan te krijgen wat ze willen. En dat zijn wellicht minder gewenste manieren, zeker als het gaat om security.

Workspace One van VMware is een eenvoudig en veilig management platform dat het voor u als managed serviceprovider mogelijk maakt om de mobiele apparaten, virtuele desktops en (bedrijfs-)cloudapplicaties van eindgebruikers centraal te beheren vanuit de cloud of op locatie.


Ondanks dat Workspace One VMware is, kan deze oplossing ook prima ingezet worden in omgevingen die niet gebaseerd zijn op vSphere/ESX.

 

Vrijheid, Veiligheid én mobiliteit verenigd in VMware Workspace One

Meer dan eens is de wens om mobiel te kunnen werken aan de ene kant en de focus op security aan de andere kant, oorzaak van wrijvingen tussen IT-teams en de op vrijheid gestelde medewerker. Met de introductie van Workspace One is VMware hard op weg de oorzaak van deze vaak tegengestelde belangen tussen veiligheid en mobiliteit weg te nemen.

Met Workspace One voorziet VMware organisaties van een platform waarmee het leveren van digitale werkplekken met een aggregatie van diensten, apparaten en bedrijfsapplicaties mogelijk wordt gemaakt en waarmee gelijktijdig op een uniforme en veilige wijze toegang wordt verleend tot de digitale werkplekken.

WorkSpace One bestaat uit een viertal onderdelen:

 1. Applicaties voor email en content
 2. Een uniforme opslag van enterprise applicaties
 3. Een one-touch single sign on
 4. Compliance checks en voorwaarden voor toegang

 

VMware Workspace One binnen het MSP-model

Binnen het VMware Managed Service Provider (MSP) programma, schaffen partners VMware Cloud services aan om vervolgens bovenop deze Cloud Services, Managed Services aan te bieden richting hun eindklanten. Een belangrijke voorwaarde van deelname aan het programma is dat de Service Provider verantwoordelijk is voor de terms of service en alle support richting hun eindklanten. Geografische expansie is de grootste use case voor het MSP-model waarbij een snelle expansie naar nieuwe regio’s mogelijk wordt gemaakt zonder dure datacenter investeringen. Ook kunnen partners de VMware VCPP Certificaten inzetten voor het bereiken van nieuwe klant verticals. Omdat er voortdurend nieuwe services worden toegevoegd aan het VMware portfolio verkeren onze partners bij uitstek in een positie om deze nieuwe technologieën in te zetten als uitbreiding van hun eigen services portfolio. Ook VMware Workspace One wordt aangeboden binnen het MSP-model.

Schrijf u nu in voor onze Workspace One webinar op 31 oktober om 16:00 uur.

Contact

Sequint BV
Rivium Quadrant 81
T 010 458 89 36
2909 LC, Capelle aan den IJssel

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Krijg als eerste de nieuwste updates op het gebied van licenties en softwaregebruik.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.

Certificeringen & partners

 • eset
 • trend
 • microsoft
 • veem
 • citrix
 • citrix2
 • vmware
 • vmware2