Acronis MSP

Acronis® is een van de leidende producenten op het vlak van gebruiksvriendelijke disaster recovery en data protection oplossingen voor fysieke, virtuele en cloud omgevingen. De gepatenteerde disk imaging technologie helpt organisaties hun digitale assets te beschermen. Met Acronis’ disaster recovery, deployment en migratie software kunnen gebruikers hun digitale informatie beschermen, hun continuïteit waarborgen en downtime reduceren.

Het Acronis Service Provider License Agreement programma (SPLA) Program is opgezet om Service Providers de beschikking te geven over de prijswinnende Acronis Backup & Recovery™ Advanced producten binnen een voor hen geschikt model zodat zij hun klanten kunnen voorzien van Managed backup en disaster recovery services.

De ‘Advanced’ versies van Acronis Backup & Recovery zijn specifiek geschikt voor Service Providers die grote hoeveelheden fysieke en virtuele servers of workstations beheren, zelfs op verschillende locaties. Gecentraliseerd management, beschikbaar in deze versies reduceert de werkdruk die hoort bij het managen van duizenden machines. SPLA Administrators kunnen group policies creëren waarmee taken gelijktijdig over meerdere systemen, meerdere werkgroepen en meerdere locaties uitgevoerd kunnen worden, vanaf een enkele console. Een overzichtelijk dashboard geeft alle informatie weer over de beheerde systemen. Noodzakelijke recoveries zijn een kwestie van enkele minuten.

Het Acronis SPLA Programma is specifiek ontworpen om aan te sluiten op de manier zoals Service Providers hun diensten leveren en factureren; op maandelijkse basis. Er zijn geen instapkosten zodat Service Providers hun diensten en omzet kunnen ontwikkelen en laten groeien zonder grote licentie investeringen vooraf.

Sequint is Aggregator voor het Acronis SPLA programma. Neem voor meer informatie astublieft contact met ons op.

Contact

Sequint BV
Rivium Quadrant 81
T 010 458 89 36
2909 LC, Capelle aan den IJssel

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Krijg als eerste de nieuwste updates op het gebied van licenties en softwaregebruik.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.

Certificeringen & partners

  • eset
  • trend
  • microsoft
  • veem
  • citrix
  • citrix2
  • vmware
  • vmware2